top of page

Om PMU By Sandgreen

Pmu By Sandgreen er beliggende inde hos Tangrid Hair & SkinCare, og åbnede dørene første gang i marts 2022.

klinikken ejes af Sacha Sandgreen som er master uddannet, og certificeret hos Art By Nikka som kosmetisk tatovør/mikropigmentist.

Sacha var ansat hos en anerkendt klinik i nogle år, før hun tog springet og startede sit eget `hjertebarn´ op, og er derfor en erfaren pmu artist behandler.

Sacha beskæftiger sig mest med permanent makeup, og har taget et hav af masterkurser indenfor både bryn, eyeliner og læbeteknikker.

Sacha er ud over at være pmu artist også uddannet med certifikat i flere forskellige skønhedsbehandlinger.

Sacha deltager hvert år i kurser, konferencer og messer, både i Danmark og udland, for at holde sig opdateret med nyeste viden og teknikker indenfor faget.

‘Når jeg lavet en behandlinger i min klinik, er det meget vigtigt for mig, at I føler jer hørt og at I er med hele vejen i behandlingen. Permanent Makeup er et tillidsbaseret fag og jeg ved hvor vigtigt det er, at I føler jer trygge.

Jeg går altid efter at fremhæve det naturlige look når jeg laver permanent makeup, det er vigtigt for mig at mine kunder føler sig hørt, og føler de er i trygge hænder - her går vi ikke på kompromis med kvalitet.

Jeg er uddannet indenfor mit fag, og har en bred erfaring i mit job. Hver evig eneste behandling bliver udført i et sikkert, sterilt og hygiejnisk miljø, og jeg anvender udelukkende materialer af højeste kvalitet, som er certificeret og godkendte til formålet‘

4bae2361-a766-4a19-80ad-b25d7e61020f.jpg
bottom of page