top of page

Permanent Makeup

Permanent Makeup er en procedure, hvor man, ved hjælp af specialfremstillede nåle og udstyr, deponerer pigment øverst i det dermale hudlag. Grundet den overfladiske placering af pigmentet, vil det gradvist falme over tid og man skal således være indstillet på, at man skal vedligeholde resultatet, såfremt at man ønsker at bevare det optimale resultat.

 

Bryn

Årsagerne til at man ønsker at få udført Permanent Makeup kan være mange. – det kan skyldes mangelfuldt eller sparsom hårvækst på brynene, det kan også skyldes over plukning eller helbredsmæssige årsager, og for nogen handler det blot om af få tilført mere volumen til et ellers fint bryn.  Når det kommer til permanent makeup bryn har kært barn virkelig mange navne og metoder.

Inden for bryn finder man teknikkerne “Eyebrow embroidery”, “Diamant Brows”, “Micro 3D”, “3D Brows”, “Hairstrokes”, “phibrows”, “ombre brows”, “powder brows”, “hybrid brows”, “Microblading”, “nano hairstrokes”, “hairstrokes”,

Jeg er specialist i de muligheder der findes indenfor Permanent Makeup, til ethvert problem eller ønske.

 

 

Læber

Få flotte og naturlige læber med Nano ombre lips eller Contourless Lips

Permanent makeup på læberne, er til dig, som ønsker mere defineret kontur samt jævn flot farve på læberne.

At få behandlet læberne er meget populært. Vi kan udligne asymmetrier, skabe en naturlig læbekontur, give fylde, ændre på facon og farve – mulighederne er mange. 

Hos Pmu By Sandgreen går vi altid efter et naturligt udtryk til ansigtet.

 

Design Eyeliner

Permanent Makeup giver dig muligheden for en Eyeliner efter dit ønske (design eyeliner).

Er du træt af, at vingen på din eyeliner forsvinder i løbet af dagen, at dine øjne løber i vand og den eyeliner du har brugt lang tid på i morges er væk. En personlig og skarp eyeliner skaber større øjne og giver mere karakter til ansigtet.

Design eyeliner kan laves som du ønsker den, fx eyeliner med støv, kaldet en Foxy liner, uanset ønske, kan vi opfylde det.

 

Vippefortætning

en vippefortætning giver et frisk, skarp og en skøn glød 24 timer i døgnet.

vippefortætning, er den ultimative gave til dig, der mangler fylde og markering af øjet. Vippefortætning kan også laves ved de nedre vipper.

Parmanent makeup
Lash lift

Lash Lift

En Lash Lift-behandling løfter dine egne vipper og giver dem en smukt buet kurve, der åbner dine øjne op og giver dig et imødekommende udtryk. Du slipper for dagligt at slide på dine vipper med vippebukker og mascara, ligesom du sparer tid ved hver morgen at kunne slå øjnene op med vipper, der sidder perfekt. Med et Lash Lift med keratinlaminering opnår du et skånsomt og smukt buk, som holder i op til 8 uger. Tænk på behandlingen som en genvej til de smukkeste vipper, helt uden brug af mascara eller eyelash extensions. Keratinlaminering styrker vippehårene, og ved gentagne behandlinger kan du opleve at dine vipper bliver både længere og kraftigere.

Pmu removal

Pmu Removal

Fjernelse af permanent makeup

Hos PmuBySandgreen er vi eksperter i fjernelse af permanent makeup. Vi tilbyder udelukkende fjernelse af permanent makeup UDEN brug af laser.

Metoden er skånsom mod huden og udføres kun med godkendt udstyr, og af uddannede behandlere. Denne metode til fjernelse af gamle tatoveringer samt gammel permanent makeup er yderst effektiv, skånsom, og kan i modsætning til de fleste lasermaskiner også fjerne farve og efterlader herefter huden uden ar. Inden behandlingen vil området blive bedøvet. Behandlingen foregår, ved at en flerpunket nål deponerer en specielt udviklet væske fra ECURI costmetics ned under huden, der derefter nedbryder indkapslingen og krystalliseres af pigmenten. Efter behandlingen af tatoveringen vil området efterfølgende blive mørkt og lidt ømt da pigmenten herefter vil blive nedbrudt og derfor vil trække sig ud gennem huden. Ligesom med laser er denne behandling en proces og det vil derfor kræve flere behandlinger før man vil opnå et tilfredsstillende resultat. Behandlingen bør gentages indenfor max. 4-6 uger.

Scalp Pigmantation

Scalp Pigmentation

Via 100% organisk pigment, som til forveksling ligner ægte, karseklippet hår, får du din hårgrænse tilbage. Behandlingen er effektiv og smertefri, og kræver minimal vedligeholdelse.

Høj teknisk forståelse og en nøje tilrettelagt mikropigmentering som vil give dig din hårgrænse tilbage og illusionen af en tæt barberet hovedbund.

Pigmenterne overholder

Pigmenterne overholder ny lovgiving

Jeg arbejder med de bedste pigmenter på markedet, pigmenterne er organiske og nedbrydes langsomt og naturligt. De er reguleret så de følger lovgivning for tatoveringsfarver. Ud over det er pigmenterne organiske og indeholder ikke kunstige jernoxider. Pigmenterne er fuldstændig farvefaste og skifter ikke til rød eller blå og har en unik kold/varm kode Pigmenterne er MR-resistente og strålingsfri. ALLE pigmenterne er selvfølgelig allergivenlige og kan anvendes på selv den sarteste hud uden problemer.

Tandblegning

Tandblegning

Effektiv, skånsom og sikker!

Vi plejer vores hud, vores rynker, vores hår men hvad med vores tænder? De er lige så meget vores visitkort udadtil. 
Når vi møder hinanden scanner vi lynhurtigt og danner os et billede af hinanden på både godt og ondt. Og hvem vil ikke gerne være den bedste udgave af dig selv?

Tandblegning har i århundreder været attraktivt! Hvem ønsker ikke hvidere tænder?

Med Smileeffect har vi revolutioneret hele området indenfor den kosmetiske Tandblegning. Vores produkt er af den højeste kvalitet. Smileffect produceres i Tyskland under skarp kontrol af sundhedsmyndighederne. Selvfølgelig overholde vi samtlige af EU's retningslinjer indenfor dette område.
 

Er tandblegning sikkert i dag?
JA! Forskning og kliniske studier indikere at blegning af tænder med peroxid er sikkert for tænder og tandkød. Den procedurer man anvender i dag er langt mere sikker end tidligere da procenten af hvad man må blege med er væsentlig nedsat i forhold til før. Man kan altså ikke sammenligne tandblegning i dag med hvad man gjorde førhen, hvor midlerne var langt stærkere og derfor kunne være skadelige på sigt. I dag er tandblegning sikkert så længe at man går til en professionel behandler.

 

Hvordan kan mine tænder blive hvidere igen?
For at få det bedste resultat ud af en tandblegning anbefaler vi en tandrensning hos egen tandlæge. Hermed fjernes mange overfladiske misfarvninger. Dette er dog ikke et krav. Derefter kan du få bleget dine tænder effektivt men nænsomt. Misfarvningerne forsvinder ikke ud af tanden men bliver bleget inde i tanden, på den måde er der ingen skade sket.

 

Hvordan virker tandblegning?
Vores blegegel indeholder peroxid. 
Peroxid trænger ind i tandens tandvæv og fjerner de misfarvninger som lagres i tanden grundet det vi spiser og drikker og ryger. Misfarvningerne mister deres farve, og den naturlige hvide tand træder frem. Vi bleger tilbage til dine tænders oprindelige farve.

Stamcelle Aktivering (Hårtab)

Stamcelle aktivering

Hårtab kan ramme alle. Hårtab (alopecia) ses hos både mænd og kvinder i alle aldre, men hvad, der forårsager tab af håret, kan være individuelt.

Omfanget af hårtabet kan ligeledes variere. Nogle får måne hår, høje tindinger eller pletskaldethed, mens andre kan opleve de med alderen mister deres hår i øjenbrynene.

Derfor findes der også et væld af forskellige behandlinger, hvor nogle er mere effektive end andre.

 

Vi tilbyder en af de mest effektive behandlinger.

Stamcelle aktiverende behandling er en teknik, der stimulerer dine egne hår til at vokse igen. I hver hårsæk findes der stamceller. Selv der, hvor der ikke er noget hår, eller hvor der ikke engang er en hårsæk, er der stamceller. 

Ved behandling indsætter vi en meget lille nål i hver hårsæk, som du ikke kan mærke, da nålen kun måler 0,3 mm, og udelukkende trænger ind i hårsækken og ikke direkte i huden. 

Dette er en effektiv hårtabs behandling, der forbedres yderligere, når der samtidig anvendes en hårvækst skabende faktor. Det er for eksempel specielle peptider, der aktiverer dine egne stamceller. Vi har alle naturlige peptider i vores hud. De peptider, vi bruger, kommer dog ikke fra mennesker. Det er sikre og milde ingredienser, ingen skadelige produkter for din hud eller dit helbred.

Er du ked af dit hårtab, eller mangler fylde og kraft i dit hår eller øjenbryn, Med stamcelleaktivering anvender vi en teknik, der får dine egne hår til at vokse igen.

Det er en yderst effektiv hårtabsbehandling til både kvinder og mænd.

Fedtfrysning

Fedtfysnng

Er du utilfreds med fedtet på din krop?

Så kan en fedtfrysning af mave eller lår netop være løsningen for dig.

Det er ikke muligt at punktforbrænde fedt på kroppen. Selvom du følger en hård kostplan og træner jævnligt, sidder “den der delle, der bare ikke vil gå væk” der desværre stadig. Det kan være frustrerende for mange, at de bruger mange timer i fitnesscenteret uden at opnå det helt store eller ønskede resultat.

Derudover får du måske følelsen af, at du ikke selv har kontrollen over, hvilke steder på kroppen du taber dig.
Kirurgiske indgreb kan være smertefulde og tidskrævende. Derfor har PmuBySandgreen et alternativ til dig, der ønsker at få fjernet fedt nemt og hurtigt – nemlig fedtfrysning af mave og lår.

Hvad er fedtfrysning?
Fedtfrysning er ikke en kirurgisk behandling. Det er en meget mild, skånsom og kontrolleret metode til at fjerne uønsket fedt. Du kan få foretaget fedtfrysning mange steder på kroppen, men især mave, lår og hofterne er populære.

Metoden er langt mere sikker end andre behandlingsformer inden for klinisk fedtreduktion, såsom fedtsugning. Derudover er den ikke nær så tidskrævende, og du er fit-for-fight lige efter behandlingen.

Teknikken blev egentlig opdaget ved et tilfælde. I forbindelse med en undersøgelse af forfrysninger fandt man ud af, at fedtceller var de første, som frøs. Det gjorde det så muligt at udvikle en teknik, som kunne fryse fedtceller uden at gøre skade på andet væv.


Fedtfrysning er en ikke-kirurgisk behandling, hvor temperaturchok får fedtcellerne til at forsvinde på naturlig vis. Fedtsugning og fedtfrysning giver samme resultat, men mange vælger at benytte sig af fedtfrysning, da metoden er naturlig og ikke kræver operation – dermed vil du opleve langt færre bivirkninger, hvis du vælger en fedtfrysning. De eneste bivirkninger, du muligvis vil opleve, er rødme og blå mærker de første to dage efter behandlingen. Du kan tage på arbejde, dyrke sport eller lignende med det samme bagefter. 

Virker fedtfrysning af lår, mave og hofter?
Efter den første behandling ses en reduktion i antallet af fedtceller på 25-30%. De fleste af vores kunder får derfor lavet 1-3 behandling, og hvis du ønsker yderligere reduktion, kan det også gentages. Antallet af behandlinger afhænger af fedtmængden.

Der er ingen tvivl om, at behandlingen giver gode resultater.

BB Glow Ansigtsbehandlig

BB Glow Ansigtsbehandling

BB Glow ansigtsbehandling

BB Glow ansigtsbehandling er blevet populært. Det er en naturlig behandling, som skaber en ensartet og flot hud, samt udjævner alle misfarvninger, uden smerte eller generende helingsproces.

 

BB Glow behandlingen - er den mest avancerede, sikker og intensive behandling, som er udviklet i Korea, til foryngelse af ansigtshuden, Den giver både fugt, farve og en super frisk og naturlig glød.

 

De fleste ønsker at bruge mindre makeup i hverdagen og at kunne vise strålende hud, uden flere lag af klassisk dækkende makeup-produkter som primer, concealer, foundation og pudder.

 

Vi kan med stolthed præsentere den nye generation af BB Glow ansigtsbehandling, Vi bruger de nyudviklede produkter som ikke bare behandler huden med BB glow effekt, men beriger den effektivt med antiage ingredienser, såsom essentielle vitaminer C og E, hyaluronsyre og en blød afsluttende maske lavet på edelweiss som kommer fra fra Asien.

Det betyder, at du får glødende, strålende hud med finere porer. Huden opstrammes, acne ar reduceres og du opnår en betydelig mere ensartet hudtone – i op til 4 måneder

 

Hvor længe holder BB glow?

Den hydrerende og opstrammende effekt efter din første behandling kan du se/mærke op til 21-28 dage, som svarer til en cellefornyelsesproces (omkring 28 dage). Resultaterne bliver mere tydelige og langvarige ved regelmæssige behandlinger.

Vi anbefaler mindst 4 sessioner med et interval på 1-2 uger for at maksimere resultaterne. Efter 5 behandlinger vil du se effekten op til 6 måneder og det kræver kun enkelt behandling hver 3.-6. måned for at vedligeholde det.

 

 

De første 48 timer efter din behandling

• Ingen Sol, ingen Svømmehal/dampbad/hård træning, ingen Parfyme / Makeup, ingen andre behandlinger

• Vask ansigt i koldt/tempereret vand

BB Glow giver en flot jævn hudfarve med en silkeagtig porcelæn glød. En øjeblikkelige effekt i ansigtet og øjne. Fugtiggør huden øjeblikkeligt og gør den blød og smidig

Hvad kan det gøre for din hud

1. Lysne og gøre huden mere ensartet

2. Reducere mørke render under øjne

3. Reducere pigmentpletter som melasma og alderspletter

4. Stramme huden op

5. Reducere rynker

6. Gøre dig ualmindelig attraktiv

bottom of page